Malmö-dansker vinder fornem pris i svensk awardshow

Anders Christiansen blev kåret som Allsvenskans mest værdifulde spiller ved en kåring i Stockholm.

WEB_SPORT - 20171107213653241_
Anders Christiansen har stor succes i Malmö FF, hvor han har vundet to svenske mesterskaber på to år. Scanpix/60160 Stefan Jerrevång/tt/arkiv
Læs mere
Fold sammen

Stockholm. Malmö FF's danske midtbanespiller Anders Christiansen indtog en hovedrolle, da Allsvenskans største profiler blev hyldet ved et show i Stockholm tirsdag aften.

Christiansen snuppede aftenens sidste - og fineste - pris som sæsonens mest værdifulde spiller i den bedste svenske fodboldrække.

Forinden havde han allerede været på scenen for at modtage hyldesten som ligaens bedste midtbanespiller.

- Der har været stor konkurrence. Det er en stor anerkendelse. Det betyder ekstra meget at få prisen som dansker i Sverige. Holdet har præsteret, så det har været let at spille fodbold, siger Anders Christiansen ifølge sydsvenskan.se.

Han har netop afsluttet sin anden sæson i den skånske storklub, hvor han allerede har været med til at vinde to svenske mesterskaber.

Det første under den danske træner Allan Kuhn, mens han i denne sæson har haft Magnus Pehrsson som træner.

Den tidligere AaB-træner er imponeret af sin midtbanespillers præstationer.

- Christiansen kom fra en fire-fem måneder lang skadespause. Han fik et kort indhop i sæsonpremieren, men siden blev det kun bedre og bedre, siger Magnus Pehrsson.

Pehrsson måtte selv se sig slået i kampen om titlen som årets træner af Graham Potter, der har ført upåagtede Östersund til overraskende succes i Europa.

/ritzau/