Magnussens rival er utålmodig: Må snart være min tur

Romain Grosjean føler sig forfulgt af uheld og venter efter otte løb fortsat på sit første point.

Trods hjemmebane i Frankrig lykkedes det ikke Romain Grosjean at køre sig i top-10 i søndagens grandprix i Le Castellet. Jean-paul Pelissier/Reuters Fold sammen
Læs mere

Mens Kevin Magnussen søndag for fjerde gang i denne Formel 1-sæson styrede sin Haas-racer i top-10, har teamkollega Romain Grosjean ikke været i stand til at score et eneste point i 2018.

Franskmanden sluttede på 11.-pladsen i søndagens grandprix i Frankrig og måtte altså endnu engang forlade et løb tomhændet. Og nu begynder han efterhånden at blive utålmodig.

»Vi pressede så hårdt, vi kunne, men bilen blev beskadiget på første omgang, og det gjorde det svært, fordi noget af balancen forsvandt,« siger Romain Grosjean til Haas' hjemmeside.

»Jeg kæmpede hårdt for at komme tilbage, men vi var for langt bagud. Bilen er superhurtig, og Kevin (Magnussen, red.) gjorde det fremragende, så det er jeg glad for.«

- Men nu må det snart være min tur, for denne stime af uheld er ved at blive temmelig smertefuld, siger Grosjean.

I sidste sæson var franskmanden med i alt 28 point den mest scorende af de to Haas-kørere.

Men der står altså et rundt nul i tabellen ud for Grosjean efter otte grandprixer i 2018. Kevin Magnussen har med søndagens sjetteplads samlet i alt 27 point.

Formel 1-feltet kører igen allerede på søndag, hvor det gælder Østrigs Grand Prix i Spielberg.

/ritzau/