Magnussen viser god fart i træningen på favoritbane

Kevin Magnussen var 12. hurtigst i den første træning forud for det russiske Formel 1-grandprix.

Kevin Magnussen var klart hurtigere end teamkammerat Romain Grosjean i den første træning ved Ruslands Grandprix. Scanpix/Grand Prix Photo Fold sammen
Læs mere

Kevin Magnussen (Haas) har hentet point begge gange, han tidligere har kørt grandprix på racerbanen i Sotji (2014 og 2016).

Og at dømme ud fra den første træning til årets løb har danskeren det stadig godt på banen.

Magnussen viste god fart og var 12. hurtigst af de 20 biler i feltet.

Han kørte i tiden 1 minut og 38,747 sekunder og var et lille sekund hurtigere end teamkammerat Romain Grosjean, der var 16. hurtigst.

Kimi Räikkönen (Ferrari) var hurtigste mand i tiden 1 minut og 36,074 sekunder. Mercedes-kørerne Valtteri Bottas og Lewis Hamilton fulgte efter på de næste pladser.

Kevin Magnussen kørte 23 omgange i træningen, hvor Grosjean nøjedes med 17.

Træningerne bruges til at prøve mange ting af omkring hver enkelt bils setup, og derfor giver tiderne langtfra altid et retvisende billede af det reelle styrkeforhold.

Der er endnu en træning fredag, mens lørdagen byder på en afsluttende træning samt kvalifikation. Søndag køres grandprixet.

I 2014, da Kevin Magnussen kørte for McLaren, blev han nummer fem i det russiske grandprix, mens han sidste år kørte sin Renault-racer til en syvendeplads.

/ritzau/