Magnussen slutter i den tunge ende i sidste træning

Kevin Magnussen sluttede som nummer 16 lige bag teamkollegaen, Romain Grosjean, ved sidste træning i Ungarn.

Kevin Magnussen blev nummer 16 ved den sidste træning før Ungarns Grand Prix. Scanpix/Mark Thompson Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) har bestemt ikke fået en optimal optakt til det ungarske Formel 1-grandprix.

Efter en kaotisk træning fredag lykkedes det således heller ikke lørdag for Magnussen at blande sig blandt de hurtigste kørere.

Magnussen endte med den 16.-bedste tid ved lørdagens tredje og sidste træning, mens hans teamkollega, Romain Grosjean, blev nummer 15.

Ved fredagens træning kørte Haas-reserven Antonio Giovinazzi ind i barrieren i Magnussens bil. Italieneren ødelagde raceren, som måtte bæres væk af en kran. Giovinazzi havde kørt otte omgange, da uheldet skete.

Det var derefter usikkert, om raceren kunne nå at blive klar til fredagens anden træning, hvor Kevin Magnussen stod til at få sin plads tilbage. Hvis Haas havde været tvunget til at skifte dele af raceren ud, kunne det have medført en straf.

Det ville i så fald blive Kevin Magnussen, som skulle have straffen, da den følger raceren og ikke køreren. Det skete dog ikke.

Magnussen nåede at komme tilbage i bilen og satte fredag 17.-hurtigste tid af alle. En tid, der altså blev forbedret med en enkelt placering lørdag.

Ferrari-køreren Sebastian Vettel var hurtigst ved lørdagens sidste træning foran holdkammerat Kimi Räikkönen og Valtteri Bottas (Mercedes).

Der køres kvalifikation til det ungarske grandprix lørdag eftermiddag, inden selve grandprix'et bliver kørt søndag eftermiddag.

/ritzau/