Magnussen planlægger Formel 1-comeback

hjkhjk
Læs mere
Fold sammen

Kevin Magnussen er i fuld gang med at finde ud af, hvordan han bedst og hurtigst kommer tilbage i et Formel 1-cockpit.

Når først man har smagt på den ypperste vin, er det svært at drikke saftevand igen.

Sådan har Kevin Magnussen det også, når snakken falder på Formel 1. Danskeren har nu haft en måned til at fordøje det faktum, at han efter et år i motorsportens kongeklasse ikke skal prøve kræfter med Alonso, Vettel og Hamilton i 2015.

Men hvad skal Magnussen så? Ja, det er det store spørgsmål.

»Der er en masse vigtige ting at tage stilling til nu, om hvordan jeg gør mig bedst klar til at komme tilbage til Formel 1. Der sker rigtig meget i baggrunden, hvor der er fuld knald på«, fortæller Kevin Magnussen til BT.

Magnussen er sikret en rolle som reserve- og testkører hos McLarens Formel 1-team det kommende år, men det er ikke nok til at fylde kalenderen. Derfor skal han finde sig et sæde andetsteds som supplement, og her ligner den amerikanske Indycar-serie et godt bud.

I sidste uge blev Magnussen således linket til Andretti Autosport-team, der er et af de store teams i det amerikanske svar på Formel 1, men det rygte blev siden skudt ned af danskerens manager.

»Der er mange rygter om alt muligt, og vi kigger på det hele. Der er bare ikke noget, der er sikkert endnu«, siger Magnussen.

Lige meget om det bliver til et sæde i Indycar eller et helt andet sted, er målet imidlertid det samme. Det kommende års løb er et redskab til at vende tilbage til det selskab, Kevin Magnussen blandede sig i i 2014; Formel 1.

»Jeg kan mærke, at det stadig er muligt, og jeg har fortsat et godt ry i Formel 1. Så jeg har en fremtid i Formel 1 og jeg har stadig et mål om at blive verdensmester«, fastslår han.

Indtil videre må Magnussen dog vente på igen at drikke vin med de store.