Magnussen om Renault-tilbud: Selv paven stod foran mig

På et pressemøde før Brasiliens grandprix slog danskeren fast, at han følte sig langt nede på Renaults liste.

Kevin Magnussen mangler endnu at fortælle, hvem han kører for i 2017. Det står klart, at han stopper hos Renault. Scanpix/Clive Mason Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Racerkøreren Kevin Magnussen havde en fornemmelse af, at Renault foretrak andre end ham.

Danskeren følte sig langt nede på listen, og derfor endte han med at takke nej til en etårig kontraktforlængelse med det franske Formel 1-team.

- For det første tog de sig lang tid.

- Og for det andet hørte jeg jo hele tiden om de mange kørere, de havde tilbudt min bil til - selv paven fik vist tilbudt en Renault-kontrakt for 2017, siger Kevin Magnussen ifølge BT på et pressemøde før weekendens grandprix i Brasilien.

- Det betød, at jeg ikke følte, at de virkelig ville mig, og så begyndte jeg at se mig om efter alternativer, tilføjer han.

Kevin Magnussen fortæller, at han trods alt har nydt at være hos Renault. Han har befundet sig bedre på det franske fabriksteam end hos McLaren, der strittede ham ud efter 2014-sæsonen.

Danskeren synes dog, at det har været lidt svært at gennemskue, hvem der tager beslutningerne hos Renault.

- Det har været lidt svært at vide, hvem der bestemte. Det har været lidt rodet, men det er alt sammen lige meget nu, siger han ifølge BT.

Den 24-årige dansker er blevet kædet sammen med det amerikanske Haas-hold.

Magnussen ønsker ikke at bekræfte, at han har indgået en aftale med Haas, men han forventer, at der er nyt omkring hans fremtid i denne weekend.

/ritzau/