Magnussen om Haas: Vi kommer til at gøre det godt

Den danske Formel 1-kører nyder livet hos Haas, og han forventer mere succes med holdet i sæsonens løb.

Kevin Magnussen hentede fire point i det seneste Formel 1-grandprix i Shanghai, og han jagter mere succes i Bahrain. Scanpix Fold sammen
Læs mere

Manama. Den danske racerkører Kevin Magnussen har indtil videre leveret varen for Formel 1-holdet Haas, og han forventer mere succes.

- I øjeblikket er jeg virkelig glad her (hos Haas, red.).

- Jeg er taknemmelig for den mulighed, Haas har givet mig. Jeg kan næsten ikke vente på, hvad vi kan opnå sammen i denne sæson.

- Jeg tror, vi kommer til at gøre det ret godt, siger Kevin Magnussen i et interview med Formel1.com.

Kevin Magnussen hentede fire point via en ottendeplads i sæsonens andet grandprix i Shanghai for en uge siden, og efter skiftet fra Renault i fjor til Haas føler danskeren sig allerede mere end hjemme hos det amerikanske hold.

- Jeg vil sige, at vi har en virkelig cool atmosfære.

- Det er mindre anspændt. Der er selvfølgelig pres, og alle er enormt motiverede og hårdtarbejdende, men det er ikke et negativt pres.

- Andre hold har store virksomheder, som kræver resultater her og nu. Vi er her for at konkurrere og præstere uden nogen tidsramme eller fastsatte mål.

- Vi gør det bedste, vi kan, og det her hold har bevist, at det er muligt at præstere uden det unaturlige pres. Der er et bedre miljø, som skaber en god atmosfære, siger Kevin Magnussen.

Han er indtil videre ene om at have skaffet point til Haas, da det endnu ikke er lykkedes for holdkammeraten Romain Grosjean.

Det vil dog ændre sig ifølge Kevin Magnussen, der hos Renault var alene om at score point.

- Det vil ændre sig. Vi er kun i begyndelsen af sæsonen. Romain (Grosjean, red.) vil helt sikkert score point. Jeg er sikker på, at vi får en meget entusiastisk og succesfuld sæson, siger Kevin Magnussen.

Søndag køres sæsonens tredje grandprix i Bahrain, og her jagter Haas igen point.

- Vi vil gerne have, at begge biler får point. Det er målet, siger danskeren.