Magnussen-lejren arbejder fortsat på en fremtidsløsning

Kevin Magnussen, Formel 1-kører for McLaren. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I Kevin Magnussen-lejren bliver der fortsat knoklet på at finde en tilfredsstillende løsning på danskerens fremtid.

Det fortæller Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen.

»Der er ingen afklaring på Kevins fremtid endnu, men vi arbejder på at finde en løsning,« siger Dorte Riis Madsen.

Netop rygter er der masser af for tiden - senest torsdag aften, da mediet Autosport.com skrev, at Kevin Magnussen ikke får fornyet sin kontrakt med McLaren, som han i år har været reservekører for efter Jenson Button og Fernando Alonso. Ifølge Autosport bliver Stoffel Vandoorne forfremmet til reservekører efter Button og Alonso, og er det sandt, ser Kevin Magnussens fremtid med McLaren udtil at være blevet parkeret for rødt lys en gang for alle.

Dorte Riis Madsen ønsker dog ikke at bidrage til spekulationerne og de rygter, som florerer om Kevin Magnussens fremtid med McLaren og i sporten generelt.

De fleste Formel 1-teams begynder efterhånden at have styr på lønningslisten til næste sæson, men der er stadig et ledigt sæde hos Lotus (Renault), hvor Magnussen angiveligt er en af tre kandidater sammen med Jean-Eric Vergne og Jolyon Palmer til sædet ved siden af Pastor Maldonado.

Også hos Manor-teamet, der i 2016 får installeret Mercedes-motorer i racerne, er Magnussen angiveligt en af fire kørere på listen til de to ledige biler. Alexander Rossi, Will Stevens og Pascal Wehrlein menes at være de tre andre.

 

I et tidligere interview med BT har Kevin Magnussen forklaret, at han er i kontakt med »flere interessante teams både i og uden for Formel 1.«

Med tanke på at der er få sæder tilbage på motorsportens største scene, så er det ikke utænkeligt, at Kevin Magnussens fremtid ligger uden for Formel 1.

Her kan den amerikanske serie IndyCar være en af mulighederne for Kevin Magnussen.