Magnussen kørte ind i barrieren

Kevin Magnussen kørte af banen og ind i barrieren i fredagens anden træning. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kevin Magnussens træning tidligt fredag morgen forud for weekendens australske grandprix endte i en ærgerlig fiasko. Danskeren kørte simpelthen af banen og ind i barrieren.

På vej ud af et sving kunne Magnussen ikke kontrollere bilen og kørte først ud i gruset for siden at ende med at køre over i barrieren. Tilsyneladende skete der ikke noget alvorligt med hverken bil eller kører, men det var alligevel slemt nok til, at danskeren ikke kunne fortsætte træningen.

Han kravlede ud, og bilen blev bugseret væk. Forinden havde han dog nået at fastslå over for McLaren-teamet, at han var uskadt.

»Kevin, er du okay,« lød spørgsmålet over radioen.

»Jeg er helt fin,« bekræftede Magnussen.

På det tidspunkt havde han kun kørt et par omgange af dagens anden træning, så det var begrænset, hvad han fik ud dagens træning.

Tidligere havde McLaren-Honda været plaget af problemer under dagens første træning, og derfor havde Magnussen og holdkammeraten Jenson Button også kun fået et ret begrænset omgange i bilen her.

Kevin Magnussen er kun vikar for den sygemeldte Fernando Alonso ved Australiens Grand Prix.

Det er formentlig hans eneste chance for at køre Formel 1-løb i denne sæson, og foreløbig har han altså en alt andet end opløftende begyndelse.

Sidste år Formel 1-debuterede danskeren ellers netop i Melbourne med en fantastisk andenplads. Men det bliver næppe til en gentagelse af det flotte resultat.