Magnussen: Jeg bliver klar til Monza

Kevin Magnussen melder sig klar til næste weekends Grand Prix efter sin ulykke på Spa-banen søndag.

605601011, Kevin Magnussen - 2
Voldsomt så det ud, da Kevin Magnussen kørte galt på Spa-banen, men han slap uden brud, og han er ved godt mod. Scanpix/John Thys Fold sammen
Læs mere

Spa. Kevin Magnussen slap med en øm ankel, da han søndag kørte galt i Formel 1-grandprixet i Belgien.

Efter en tur forbi diverse læger og et hospital meldte danskeren ud på Twitter, at han regner med at blive klar allerede til næste løb, som køres på søndag 4. september i Italien.

- Tak for alle hilsnerne. Jeg er på vej hjem med en øm ankel, men vil være klar til Monza, skriver Kevin Magnussen på Twitter.

Kevin Magnussen-rådgiver Jesper Carlsen fortalte tidligere søndag, at den danske Formel 1-kører var ved godt mod efter sin voldsomme ulykke på Spa-Francorchamps-banen.

Magnussen kunne selv forlade raceren, men måtte efterfølgende til et rutinelægetjek og videre på hospitalet til røntgenundersøgelse af den venstre ankel, han slog i forbindelse med ulykken.

- Kevin er ved godt mod, da jeg var nede ved ham, og han begyndte at joke lidt, så det er fint.

- Han er lidt forslået, og der går da lige et par dage, inden han er frisk igen, men det vigtigste er, at han er ok. Han smilte, da han tog afsted med ambulancen, sagde Jesper Carlsen til TV3+.

Ved udgangen af Eau Rouge på Spa-banen overstyrede danskerens racer med tæt på 300 kilometer i timen, skred ud og bragede ind i en dækvæg.

Renault-chef Frederic Vasseur meddelte via Renaults Twitter-konto, at danskeren tilsyneladende var sluppet uden brud.

- Han har en lille flænge på venstre ankel. Har er blevet røntgenundersøgt, og det ser ok ud, lyder det fra Vasseur.

Kevin Magnussen kørte en god kvalifikation, men han fik en dårlig start i selve løbet, hvor han mistede flere pladser på startlangsiden. Siden kørte danskeren sig op gennem det kaos, som ramte feltet, og var helt oppe på ottendepladsen, da han kørte galt.

/ritzau/