Magnussen er tilbage i den tunge ende af midterfeltet

Kevin Magnussen satte 14.-bedste tid i den sidste frie træning før Formel 1-kvalifikationen i Brasilien.

Kevin Magnussen kan glæde sig over, at den igangværende Formel 1-sæson snart er overstået, og en ny - med en forhåbentlig bedre bil - kan begynde. Amanda Perobelli/Reuters Fold sammen
Læs mere

Efter "den bedste fredag længe" pegede det lørdag igen i den tunge retning for Kevin Magnussen og Haas' Formel 1-mandskab i Brasilien.

I den sidste frie træning før kvalifikationen senere lørdag var forholdene rimelig gode, og så blev den udfordrede Haas-racer igen kørt agterud af konkurrenterne. Dog ikke mere, end at håbet for en god kvalifikation i São Paulo lever.

Kevin Magnussen kørte i alt 18 omgange og satte 14.-bedste tid. Teamkollega Romain Grosjean sluttede som nummer 16 af de 20 kørere.

Danskerens bedste tid lød på 1.09,713 minutter, og det var godt 13 hundrededele langsommere end Carlos Sainz (McLaren) på tiendepladsen og omkring 1,4 sekunder efter dagens hurtigste mand, Lewis Hamilton (Mercedes).

Kevin Magnussen havde fredag sin Haas-racer ude på ti omgange i den første frie og ganske regnvåde træning op til grandprixet i Brasilien. Han satte 12.-bedste tid af de 16 kørere, som blev registreret for en tid.

I anden træning var danskeren ude på 38 omgange, og her leverede Kevin Magnussen en tid, der rakte til en sjetteplads lige efter verdensmester Lewis Hamilton.

Kvalifikationen til Formel 1-grandprixet i Brasilien starter lørdag klokken 19.

/ritzau/