Magnussen børster uheld af sig: Bilen ser spændende ud

Kevin Magnussen fornemmer tydeligt, at der er kommet mere fart i Formel 1-bilerne trods problematisk testdag.

Racerkøreren Kevin Magnussen er fortrøstningsfuld trods en problematisk start hos Haas.

Under mandagens Formel 1-test i Barcelona måtte den 24-årige dansker en tur ud i barrieren, efter at baghjulene blokerede i et sving. Det kostede en ødelagt frontvinge.

- Jeg tabte bagenden i sving ti og ramte væggen med frontvingen. Så sluttede det. Men vi er klar igen efter frokost, siger Kevin Magnussen, efter at han har sundet sig.

Størstedelen af formiddagen var danskerens bil parkeret i garagen efter et motorstop, der betød, at mekanikerne måtte skubbe danskeren det sidste stykke ind i pitten.

- Forhåbentlig kan vi komme i gang igen i eftermiddag uden småproblemer med en sensor og et termometer, der driller. Men sådan er det, når vi tester om vinteren, siger danskeren.

Bilerne i Formel 1 har frem mod den kommende sæson gennemgået store ændringer, der har til hensigt at øge farten.

- Min første fornemmelse er, at bilen er spændende.

- Man kan godt mærke, at der er noget mere greb. Den er fed at køre, og man kan presse den. Så det bliver spændende at få lov til at arbejde med den senere, siger Magnussen.

Mandag handler primært om at finde fejl i det nye setup.

- I dag skal vi have alle småproblemerne ud af verden. Der er ikke så meget testarbejde rent præstationsmæssigt.

- Det handler om at få kørt nogle kilometer, så vi kommer ud over de ting, der går i kludder i starten, hvor nogle af tingene driller, fortæller han.

Kevin Magnussen skal køre i Barcelona mandag og tirsdag, mens holdkammeraten Romain Grosjean testkører onsdag og torsdag. Testen på Circuit Catalunya fortsætter i næste uge.

/ritzau/