Madsen er yderst tvivlsom

Brøndbys gamle, nye angrebsstjerne, Peter Madsen, gør næppe SAS Liga-comeback på Brøndby Stadion i aften, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg. Madsen har fortsat ondt i ryggen.

Peter Madsen ved endnu ikke, om han når at blive klar til aftenens kamp mod FCN. Foto: Linda Henriksen Fold sammen
Læs mere

Alle de Brøndby-fans, der i læsende stund håber, at Peter Madsen sparker Brøndby på SAS Liga-sejrskurs mod FC Nordsjælland, gør klogt i at spise brød til. For Peter Madsen døjer fortsat med problemer i lænden og resten af ryggen, hvilket øjensynligt resulterer i et afbud til aftenens 2. runde-kamp på Vestegnen.

Den offensive troldmand, der returnerede til Brøndby i sommerpausen men ikke gjorde comeback i Esbjerg i onsdags udgik af fredagstræningen før tid. Blandt andet med det sigte at modtage behandling af lægestaben og kiropraktor Johannes Breum.

»Jeg vil gøre alt for at blive klar, men nu må vi se. Det var ikke godt til træning,« sagde 29-årige Madsen i går.

»Der kommer mange kampe senere, det må man tænke på. Jeg skal ikke spille, hvis det bare vil forværre min skade,« supplerede Madsen.

Hvilken tanke er helt på linie med træner Tom Køhlerts tilgang til sporten.

»Vi er heldigvis blevet så mange, at vi ikke behøver lade nogle spille uden de er helt klar,« sagde Tom Køhlert, som tillige risikerer at måtte undvære en småskadet Morten »Duncan« Rasmussen. Sikkert er det imidlertid, at Thomas Rasmussen indtager venstrebackpositionen i FC Nordsjælland-kampen, hvori Brøndby vil gøre alt for at revanchere premierenederlaget i det vestjyske.

»Vi skal på tavlen, og det bliver sikkert højdramatisk. Vi havde en fremragende tur i det jyske, vi var sat op og kom godt fra start. Men så begyndte vi at sjuske med afleveringerne det må ikke ske igen,« sagde Tom Køhlert.

Peter Madsen tropper ifølge Køhlert op en halv time før holdkammeraterne for at blive testet.