Mads Pieler Kolding dropper sin makker i mixeddouble

Badmintonspilleren Mads Pieler Kolding vil alligevel ikke spille sammen med Alexandra Bøje, skriver TV2 Sport.

Den danske badmintonspiller Mads Pieler Kolding dropper planerne om at spille sammen med den 11 år yngre Alexandra Bøje i mixeddouble.

Det skriver TV2 Sport, der har fået oplysningen bekræftet i en sms fra Alexandra Bøje.

Mads Kolding mistede sin faste makker i herredouble, Mads Conrad-Petersen, da Conrad-Petersen besluttede sig for at trække sig fra badminton på ubestemt tid.

Derfor blev Mads Pieler Kolding sat sammen med 19-årige Alexandra Bøje i mixeddouble, og det blev førsteprioritet for ham at satse på den kategori, selv om han også fik en ny makker i herredouble i form af Niclas Nøhr.

»Alexandra har et kæmpe potentiale, og jeg lægger ikke skjul på over for hende og trænerteamet, at hun har gode kompetencer, men hun er også ung.«

»Så jeg håber og tror på, at vi kan få sat skub i hendes udvikling, og jeg skal også selv udvikle mig inden for mixed, da det er mange år siden, jeg har spillet den kategori,« sagde Mads Kolding i december til TV 2 Sport.

Mads Pieler Kolding deltog tidligere på ugen i Malaysia Masters i herredouble med sin nye makker Niclas Nøhr. Makkerparret røg ud i første runde af turneringen.

/ritzau/