Mads Mensah frygter VM-nitte

Der er én spiller i den danske VM-lejr, som kommer til at trække en nitte i landstræner Gudmundur Gudmundssons tombola inden fredag morgen.

Det meddelte Danmarks landstræner på torsdagens pressemøde i Doha. Gudmundsson har valgt at skrive 16 spillere på holdkortet til første VM-kamp mod Argentina, og da han har taget 17 spillere med, betyder det altså, at der er en, der skal skæres fra.

»Vi kommer til at skrive 16 spillere ind. Beslutningen bliver offentliggjort i morgen (fredag, red.)i morgen. Sådan en beslutning har fordele og ulemper. Og sådan er det. Men det er en del af det her,« sagde landstræneren selv på pressemødet.

Mange ser Mads Mensah Larsen fra Rhein-Neckar Löwen som den spiller, der er mest i fare for at blive tilovers, når Gumundsson sætter sit hold, og bagspilleren erkender da også selv, at han har en dårlig fornemmelse.

»Jeg føler bestemt, at jeg må være i farezonen. Man kan jo mærke noget på træningerne i forhold til, hvilke konstellationer der bliver lavet fra trænerens side, og der virker det ikke som om, at jeg står forrest i køen, så det vil ikke være en stor overraskelse for mig, hvis jeg ikke er skrevet ind  i morgen tidlig,« siger Mads Mensah.

Er det sådan, at du regner med, at det bliver dig, der bliver droppet?

»Jeg vil da sige, at jeg ligger i et lille felt af, hvem det kunne blive, som jeg ser det. Så jeg vil ikke være overrasket.«

Hvem er ellers i det felt?

»Det holder jeg for mig selv,« siger Mensah, der indrømmer, at situationen ikke er optimal.

»Selvfølgelig betyder det noget. Jeg vil gerne spille, og det er jo også i det håb, jeg er taget herned. Men det er ikke første gang, jeg er i den situation. Sidste gang (VM I Spanien i 2013, red.) startede jeg godt nok inde i truppen og blev skiftet ud senere. Men det vil ikke være helt nyt. Jeg må jo bare holde mig skarp og håbe på, at der bliver brugt for de ting, jeg kan senere i turneringen, hvis jeg ikke starter inde i truppen,« siger Mads Mensah.