Mads Larsen: Jeg er på 50 procent af, hvad jeg kan

Mads Larsen kunne godt have skruet op for tempoet i sejren over Nader Hamdan. Men Larsen bokser kun med 50 procent styrke og skal først lære sig selv at kende.

Det blev aldrig til noget tempofyldt boksedrama, da Mads Larsen sejrede på point i Berlin over australske Nader Hamdan. Men efter en pause på tre og et halvt år er det helt naturligt, lyder det fra den vindende dansker i supermellemvægt.

- Jeg gjorde, hvad jeg kunne, men efter så mange års pause skal du lige kende dig selv. Jeg kunne måske godt have skruet op for tempoet noget før, men når man ikke kender sig selv 100 procent, er man bange for at gøre det, sagde Mads Larsen efter kampen.

Først i kampens ottende og sidste runde viste Mads Larsen tænder og kom ud af det lidt træge, men sikre tempo, som de øvrige syv runder blev bokset i. Men danskeren er også langt fra sit tidligere niveau.

- Jeg er på omkring 50 procent af, hvad jeg kan. Så jeg er halvvejs, sagde Mads Larsen, der ikke havde lyst til at tale om et eventuelt opgør mellem ham og Mikkel Kessler.

/ritzau/