Mads Agesen håber inderligt på en løsning i Randers

Mads Agesen håber, at de næste 14 dage bliver brugt på at finde en løsning på "kone"-situationen i Randers.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Randers: Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Randers har været præget af sagen mellem Christian Keller og Jonas Borring i et stykke tid. Og selv om holdkammeraten Mads Agesen ikke spekulerer over sagen i dagligdagen, så erkender han, at holdet godt kunne bruge som minimum en af spillerne på banen.

Jonas Borring nægter at spille, så længe Christian Keller er en del af klubben, og Christian Keller har ikke været en del af Colin Todds udvalgte, siden sagen begyndte at rulle.

- Det er jo ikke fordi, vi render rundt inde på banen og tænker, at det er synd for Jonas Borring og alt det, der er sket. Det har vi lagt bag os, siger Mads Agesen.

- Christian Keller er med til træning, og jeg taler i telefon med Jonas, så vi bliver egentlig kun mindet om sagen, når vi bliver spurgt.

Han håber derfor, at de næste to uger, hvor der ikke er kampe på programmet, bliver brugt til at finde en løsning på den ærgerlige sag for Randers.

- Vi skal vel have en afslutning på sagen inden for de næste to uger. Det er jo ikke op til mig, men personligt synes jeg, at vi mangler en afslutning. Vi kan jo godt bruge begge spillere, siger Mads Agesen.

- Om ikke andet kan vi godt bruge en af dem. Det er jo en topscorer og en stærk midtbanespiller, vi mangler. Jeg håber inderligt, at der kommer en løsning i løbet af de kommende uger.

Randers-træner Colin Todd ønsker ikke at blande sig i den beslutning, der skal træffes, men understreger, at han blandt andet savner Jonas Borrings offensive kvaliteter.

- Vi kunne godt bruge Jonas Borring, for han har givet os en masse offensivt. Det er dog ude af mine hænder. Det er en beslutning, som de skal træffe i ledelsen, siger Colin Todd.

Randers ledelsen har for nylig meldt ud, at den ikke ønsker at kommentere på sagen, før der er noget mere konkret.

Direktør Michael Gravgaard er dog ærgerlig over, at sagen betyder, at klubben ikke har alle spillere til rådighed.

- Vi havde gerne set, at vi havde alle spillere til rådighed. Det er ingen hemmelighed, siger Michael Gravgaard, og understreger, at de arbejder sig frem mod en løsning.

- Det er jo ikke sådan, at vi sidder med hænderne i skødet, og når der er noget nyt at melde ud, så skal vi nok gøre det, siger han.

/ritzau/