Madrid-fans buhede ad Bale for ikke at spille Ronaldo

topshots-fbl-esp-liga-realmadr
Cristiano Ronaldo ærgrer sig gevaldigt, efter holdkammeraten Gareth Bale afsluttede selv i stedet for at spille bolden. Fold sammen
Læs mere

Real Madrid-fansene buhede, og Cristiano Ronaldo slog kraftigt ud med armene, da Gareth Bale afsluttede selv i stedet for at spille den helt frie portugiser på et kontraangreb i lørdagens 3-0-sejr over Espanyol.

På trods af waliserens afbrænder vil Carlo Ancelotti ikke kritisere sin lynhurtige kantspiller, der i øvrigt scorede et fremragende frisparksmål efter en halv times spil.

»Det kan godt være, at fansene ønskede at se ham aflevere til Cristiano, hvilket ikke skete, men som alle andre angribere, der står foran målet, forsøgte han at score,« sagde cheftræneren efter kampen ifølge The Guardian.

Gareth Bale blev også kritiseret for at gå selv i stedet for at spille Karim Benzema i sidste weekends 2-1-nederlag til Valencia. En kamp, der i øvrigt endte Real Madrids sejrsstime på 22 i streg.

Carlo Ancelotti var overordnet tilfreds med Gareth Bales præstation mod Espanyol og sagde efterfølgende, at han vil tage det op, hvis nogen i spillertruppen er for selviske.

Gareth Bale har scoret otte mål i La Liga i den indeværende sæson. Waliseren har også tre assists.