Målmand sikrer Viborg point i overtiden

Vejle fik et point med hjem fra Viborg. ARKIVBILLEDE. Fold sammen
Læs mere

Viborg har under Auri Skarablius' ledelse været på sikker kurs mod Superligaen, men i de sidste fire kampe er det ikke blevet til sejr for det ellers suveræne tophold.

Torsdag aften var holdet milimeter fra at lide det første nederlag på hjemmebane og kun det andet i sæsonen, da Vejle Boldklub var på besøg.

Bagud 2-3 scorede ingen ringere end Viborgs målmand Peter Friis Jensen i de absolut sidste sekunder og sikrede sit hold et point i den dramatiske 3-3-kamp.

Peter Friis Jensen var i overtiden gået med frem på et hjørnespark i et desperat forsøg på at undgå nederlag, og målmanden blev krediteret et mål, selv om det mest af alt lignede et selvmål eller et frispark til Vejles målmand Patryk Wolanski. Gæsternes keeper havde hænderne på bolden, men Serge Deble pressede ham, og bolden røg i mål og blev godkendt.

Med det ene point har Viborg nu 14 point ned til Lyngby på den tredjeplads, der ikke giver oprykning til Superligaen. Lyngby har dog spillet en kamp mindre.

Vejle Boldklub har lige som Viborg spillet 27 ud af sæsonens 33 kampe og har med det ene point syv point til nedrykningsstregen.