Målmand sikrede Poulsen og Leipzig vital sejr

asgaxxx

Yussuf Poulsen og holdkammeraterne i RB Leipzig skulle fredag fejre en sjælden scoring. Ikke fordi holdet aldrig scorer, men fordi målscoreren var holdets målmand, som med sit mål blev matchvinder i overtiden.

Den afgørende scoring blev sat ind af Fabio Coltorti, som i dommerens tillægsminutter var løbet med frem på et hjørnespark ved stillingen i hjemmekampen mod rmstadt.

Bolden endte hos Leipzig-målmanden, som bankede den i mål til slutstillingen 2-1, hvilket var et vitalt mål for holdet, der kæmper om oprykning til Bundesligaen.

Havde Leipzig ikke vundet, var alle drømme om oprykning formentlig væk, da netop Darmstadt indtager den tredje og sidste oprykningsplads i 2. Bundesligaen. Men med dagens sejr har Leipzig nu kun tre point op til den vigtige tredjeplads.

Yussuf Poulsens hold skal dog også forbi Karlsruhe, som har 49 point på fjerdepladsen, hvilket ikke bliver nemmere af, at Leipzig har en dårligere målscorer.

Leipzig har fire kampe tilbage i 2. Bundesligaen til at gøre noget ved stillingen. Og netop Yussuf Poulsen vil være en af dem, holdet sætter sin lid til, da Poulsen med sine 11 mål i sæsonen er topscorer for klubben.

Yussuf Poulsen spillede hele kampen fredag aften