To mål af Laursen i målfest

Landsholdsspiller Martin Laursen viste storform mandag aften, da han scorede to gange for Aston Villa, der spillede 4-4 ude mod Tottenham i Premier League.

Forsvarsspiller Martin Laursen viste skarphed foran modstandernes mål, da han mandag aften scorede Aston Villas to første mål i Premier League-kampen ude mod Tottenham, der endte 4-4.

Hjemmeholdet bragte sig i front ved Dimitar Berbatov efter 20 minutter, men bare to minutter senere var danskeren med fremme i Tottenhams felt ved et hjørnespark og udnyttede en gave fra målmand Paul Robinson, der tabte bolden for fødderne af Laursen, og efter 33 minutter var Laursen igen med fremme og udnyttede usikkerhed i Tottenham-feltet.

Gabriel Agbonlahor bragte gæsterne på 3-1 inden pausen, og da Craig Gardner et kvarter inde i anden halvleg gjorde det til 4-1, lignede det en ydmygelse af værterne. Men det lykkedes Tottenham at rejse sig, Pascal Chimbonda reducerede til 2-4, og med otte minutter gjorde Robbie Keane det til 3-4 på straffespark.

Tottenham pressede på, og i overtiden lykkedes det Younes Kaboul at udligne. Aston Villa avancerede til niendepladsen, Tottenham er trods det ene point stadig under nedrykningsstregen.

/ritzau/