Lyngby vinder for første gang siden premieren

Lyngby vandt søndag den første superligakamp siden første spillerunde, da holdet slog FC Helsingør med 3-1.

Michael Lumb scorer til 2-1 og jubler her sammen med Bror Blume og Jesper Christjansen under Superligakampen mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør, søndag den 10. september 2017.. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

Lyngby. Efter en skidt start på Alka Superligaen med blot en enkelt sejr i de første syv runder, kom sidste sæsons bronzevindere fra Lyngby søndag tilbage på vindersporet.

I hjemmekampen mod oprykkerne fra FC Helsingør dominerede David Nielsens tropper fra start til slut og vandt fortjent med 3-1.

Lyngby kommer med sejren op på otte point og rykker samtidig væk fra sidstepladsen i Superligaen. Helsingørs oprykkere har trods nederlaget stadig et point ned til Lyngby.

Lyngby pressede hjemmeholdet godt i bund i hele første halvleg, og Helsingør var kun tæt på en enkelt gang, da målmand Mikkel Bruhns udspark fik hjælp af vinden og var tæt på at gå ind.

Til gengæld skabte hjemmeholdet godt med chancer, men en kombination af tilfældigheder og manglende skarphed betød, at kampens første mål lod vente på sig.

Det kom dog kort før pausen, da David Boysen modtog bolden i højre side af feltet, trak til baglinjen og sendte bolden ind foran mål, hvor Helsingørs Andreas Holm var uheldig at score selvmål.

Lyngbys debuterende angriber Mayron George kom til en stor chance kort efter pausen, men brændte, og kort efter fik gæsterne udlignet.

Anders Holst tog sig af et straffespark og scorede til 1-1 på Helsingørs første reelle chance i kampen.

Lyngby fik dog svaret hurtigt igen, da venstrebacken Michael Lumb gik med frem og sparkede bolden fladt i nettet.

Efter godt en times spil var det Lyngbys tur til at få straffespark, og her sparkede David Boysen bolden ind til 3-1.

/ritzau/

LÆS MERE