Lyngby snublede på ny

Drømmen om Superliga-bold i Aarhus lever i bedste velgående, efter Lyngby snublede på udebane mod Skive. Viborg stryger fortsat mod topplaceringen.

Arkivfoto: Lyngby - Viborg, 1 division. Fold sammen
Læs mere

 

AGF har indtil videre hentet 10 point ud af 12 mulige i forårssæsonen senest med en sejr over Vendsyssel, og det har lagt et gevaldigt pres på Lyngby, der ellers overvintrede på andenpladsen. De er imidlertid startet katastrofalt med blot to point i de første fire kampe, og søndag tabte sjællenderne på ny, da de blev sendt hjem fra Skive med et 0-1-nederlag i bagagen.

 

Kampens enlige mål blev sat ind af det tidligere AGF-talent Danilo Arrieta, da kampuret havde rundet den første time. Det formåede Lyngby ikke at svare igen på, og de har derfor stadig kun scoret ét mål i forårssæsonens første fem kampe.

Viborg ligner til gengæld en sikker oprykker. Godt nok kom Auri Skarbalius' mandskab noget overraskende bagud mod nedrykningskandidaterne fra FC Fredericia ved Anders Hostrups scoring i 18. minut, men to scoringer i anden halvleg ved Sebastian Andersen og Serge Demble sikrede Viborg den fjerde sejr ud af fem mulige i forårssæsonen.

AC Horsens har ligeledes fået en god start, og de hentede da også en overbevisende 3-0-sejr på udebane mod AB. Her var Kjartan Finnbogason, Bubacarr Sanneh og Jeppe Mehl kampens målscorere.

Længere nede i tabellen må traditionsklubben fra Vejle ærgre sig over, at nedrykningsstregen fortsat er inden for kort afstand. Vejlenserne tabte 0-2 i Roskilde, hvorfor de fortsat kun har fem point ned til stregen.

Viborg topper tabellen med 50 point, mens AGF ligger nummer to med 41. AGF har dog en kamp til gode i forhold til førerholdet og Lyngby, der ligger nummer tre med 39 point.