Lyngby sejrede igen - Vejle under nedrykningstregen

Lyngbys sejr over Skive er den femte kamp i streg uden nederlag for de kongeblå. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lyngby er sammen med Viborg ved at slå et hul til de andre hold i 1. division. Lørdag eftermiddag vandt Jack Majgaards hold 2-1 over Skive og rykker dermed op på 27 point efter 13 kampe - nøjagtig det samme antal som Viborg på førstepladsen.

De kongeblå er med sejren over Skive kommet særdeles pointrigt ud af et meget svært program, hvor man har spillet tre kampe på seks dage. Søndag fik man et enkelt point ud af kampen mod Roskilde, mens Lyngby onsdag hentede en vigtig sejr i Aarhus med 3-2 over AGF, inden Skive altså lørdag blev sendt hjem med et nederlag.

Som i kampen mod AGF scorede Frederik Gytkjær også mod Skive, da han bragte sit hold foran midt i første halvleg. Kort efter pausen var det så David Boysen, som på straffespark øgede føringen, inden Mikael Uhre reducerede mod et Lyngby-mandskab, som er ubesejret i nu fem kampe og har syv point ned til Vendsyssel, der dog har spillet to kampe færre.

I den anden ende af tabellen ser det sort ud for Vejle Boldklub. I en kamp, der ville gøre rigtig ondt at tabe, måtte klubben se sig besejret af Roskilde med 0-2. Det resultat betyder, at oprykkerne fra Roskilde overhaler Vejle Boldklub i bunden af tabellen, så den tidligere jyske topklub nu ligger til nedrykning.

For i København vandt Brønshøj samtidig sin kamp over HB Køge med 1-0 og rykker op på 14 point.

Vejle Boldklub på 1. divisions 11.-plads har lige som HB Køge og Roskilde 12 point - og en dårligere målscore. AB, der møder Horsens søndag, skraber bunden med otte point.