Lykkelig Hobro-anfører: Jeg kan slet ikke forstå det

hobr4e4536

Hobro-anfører Mads Justesen var selvsagt en lykkelig mand efter Hobros 1-0-triumf i Brøndby.

Det var han efter den tredje sejr ud af tre mulige for Hobro over Brøndby i denne sæson. En imponerende bedrift af de deltidsprofessionelle oprykkere, der var dømt til sikker nedrykning inden Superliga-sæsonen.

Og det var svært at fatte for Justesen, da han efter opgøret var nede og takke de 2-300 medrejste Hobro-fans.

»Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige efterhånden. Det er så uvirkeligt. En lille by som det her, der kan lave sådan en stemning. Jeg er så stolt og glad og kan slet ikke forstå det. Jeg får helt kuldegysninger,« sagde Justesen efter kampen til Canal 9, mens han pegede ned på de mange medrejsende Hobro-tilhængere, der jublede over 1-0-sejren sammen med spillerne.

Hobro lykkedes med at ramme Brøndby på fysikken som i de to første opgør.

»Det skulle være på vores præmisser, det skulle være nærkampe, vi skulle lukke banen ned i små rum, så de ikke fik lov til at spille deres spil, for så er de gode. Det lykkedes vi med langt hen ad vejen, og vi bliver presset langt tilbage i anden halvleg, men vi holder stand,« sagde Justesen, der var lykkelig over holdets indsats.

»Det er en holdpræstation. Quincy (Antipas, red.) i dag. Jeg er sgu stolt af ham. Det er vanvittigt. Vi tvinger ham ud i helt vildt mange løb, og så er det ham, der presser Hradecky, da han trækker med frem til sidst. Jeg kan ikke hive nogen frem, alle spiller leverer og vi står sammen,« lød det fra den stolte anfører.

Hobro blander sig med sejren for alvor i kampen om bronzemedaljerne. Hvem havde troet det sidste sommer?