Lukket Storebæltsbro udsætter Brøndby-pokalkamp i to timer

Sønderjyskes spillerbus holdt i kø på grund af lukket Storebæltsbro. Brøndby forventer kampstart klokken 20.

Træner Glen Riddersholm og Sønderjyske når næppe frem til den planlagte kickoff i Brøndby klokken 18. Frank Cilius/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Lukket Storebæltsbro udsætter pokalkampen mellem Brøndby og Sønderjyske, der skulle begynde onsdag klokken 18, men nu er kampstart rykket til klokken 20.

Storebæltsbroen var lukket i begge retninger onsdag eftermiddag på grund af et trafikuheld, hvor en lastbil holder på tværs.

- Efter dialog med myndighederne, Divisionsforeningen og Sønderjyske er forventet kampstart nu klokken 20. Dette kan dog nå at ændre sig på baggrund af situationen på Storebæltsbroen, skriver Brøndby på Twitter.

Først klokken 18 blev broen åbnet igen i begge retninger efter først at være blevet åbnet i vestgående retning.

Sønderjyskes bus var strandet midt på broen og fik derfor lov at køre videre før og ankom til Sjælland omkring klokken 16.40.

- Vi har endelig ramt Sjælland, og vi skal først og fremmest finde noget føde til vores hundesultne spillere.

- Hvis vi ikke møder yderligere forhindringer, er vi klar til kampstart 20-20.15. Vi håber det bedste for dem, der var involveret i ulykken på Storebæltsbroen, skriver Sønderjyske på Twitter.

Også kampen mellem HB Køge og AaB er udsat fra klokken 18 til 19.30. Det oplyser HB Køge på sin hjemmeside.

AaB-truppen tog flyet til Sjælland, men alligevel er nordjyderne ramt af lukningen af broen, for mens spillerne har taget turen i luften, er holdets materialer fanget på jorden.

Klubbens pressechef, Brian Andersen, oplyste til tipsbladet.dk, at AaB's materialer befandt sig i Nyborg inden genåbningen, altså på den forkerte side af ulykken på Storebæltsbroen.

Ifølge AaB-direktør Thomas Bælum vil kampen ikke blive spillet, hvis materialemanden ikke når frem. Det sagde han til Nordjyske, da Vejdirektoratet meldte ud, at broen mod øst først forventedes åben klokken 18.

- Det ligner meget kraftigt en aflysning. Der er alt for mange vigtige ting med i den bil, så kampen vil ikke blive spillet, hvis broen bliver åbnet for sent, siger Thomas Bælum til Nordjyske.

/ritzau/