Lukker ned omkring Bendtners fadæse

Nicklas Bendtner var søndag smidt af holdet i Wolfsburg, efter han mødte en time for sent ind på klubbens træningsanlæg fredag aften.

Men det helt centrale spørgsmål om, hvorfor den danske angriber havde taget fejl af klokken, mangler fortsat at blive besvaret.

Man skulle ellers tro, at det var det første, Nicklas Bendtner blev spurgt om, da han endelig indfandt sig på Wolfsburgs træningsbane omkring klokken 17.30 tidligt fredag aften.

Problemet for Nicklas Bendtner var nemlig, at han allerede skulle have stået klar med støvlerne snøret klokken 16.30 - altså en time tidligere. Selvom Nicklas Bendtner kom for sent, fik han dog lov at træne med holdkammeraterne i den resterende tid af fredagens træning.

Herefter blev han kaldt hen til Wolfburgs cheftræner Dieter Hecking og sportsdirektør Klaus Allofs, der oplyste angriberen om, at han ville blive sat helt udenfor truppen til kampen mod Schalke søndag eftermiddag. Det fortæller Wolfsburgs mediechef, Florian Mattner, til BT.

Men har Nicklas Bendtner forklaret jer, hvorfor han kom for sent?

»Nej, jeg ved ikke hvorfor, for det har jeg ikke spurgt ham om,« siger Florian Mattner.

Men kan det være, at enten Dieter Hecking eller Klaus Allofs spurgte ham efter træningen?

»Nej, de fortalte mig bare, at han kom for sent. Det er en generel regel her i Wolfsburg, at du skal komme til tiden. Sådan er det for alle spillere. Det fik Nicklas at vide, og det accepterede han,« fortæller Florian Mattner videre.

Man bliver heller ikke klogere på årsagen til, at Nicklas Bendtner kom for sent hos angriberens danske pressekontakt. Således henviser Elisa Lykke til Wolfsburg og har på vegne af Nicklas Bendtner ingen yderligere kommentarer.

»Nej, vi har ikke flere udtalelser om det. Det må du spørge klubben om,« siger hun.

BT har også været i kontakt med Nicklas Bendtners far, Thomas Bendtner, men han havde heller ingen kommentarer.

Selvom sportsdirektør Klaus Allofs havde en samtale med Nicklas Bendtner allerede i fredags, så undrede han sig stadig søndag over, hvordan det kunne lade sig gøre for danskeren at have taget fejl af tidspunktet.

»Der er masser af muligheder for at finde ud af, hvornår der er træning. Og så slem er trafikken i Wolfsburg heller ikke,« sagde Allofs til tyske Bild.

Ifølge Wolfsburgs mediechef Florian Mattner vil sagen ikke få konsekvenser fremadrettet for Nicklas Bendtner.

»Det vil ikke være flere konsekvenser. Han var ikke på holdet i den seneste kamp, og nu kan han komme videre,« siger han.