Lössl om trænerfyring: Jeg prøver at være en god soldat

FC Midtjylland-målmanden Jonas Lössl bakker op om fyringen af Albert Capellas som cheftræner.

Jonas Lössl støtter FC Midtjyllands ledelses beslutning om at fyre Albert Capellas som cheftræner. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Herning. Der venter en sæsondefinerende kamp på søndag for FC Midtjylland, der i grundspillets sidste spillerunde i Superligaen gæster Silkeborg.

Det handler om en plads i top-6 for begge mandskaber.

Tidligere på ugen valgte FCM at fyre cheftræner Albert Capellas efter skuffende resultater.

Det er en beslutning, som FCM-keeper Jonas Lössl bakker op om, og han roser Niels Lodberg som den midlertidige afløser på posten.

- Der er en god stemning i truppen, og Lodberg har gjort det rigtig godt. Men selvfølgelig er det aldrig rart, når klubben er nødt til at sige farvel til personer, man har været sammen med næsten hver dag.

- Mit forhold til Albert var godt, men klubben valgte at tage en konsekvens, og den vil jeg altid bakke op om, siger Lössl til klubbens hjemmeside.

FCM har i år kun vundet en enkelt kamp, og det var langtfra nok for klubbens ledelse, der havde mistet troen på Capellas. Nu forsøger Lössl og spillertruppen at se fremad.

- Jeg prøver at være en så god "soldat" som muligt. Jeg er rutineret og har prøvet mange ting.

- Det klare budskab fra Lodberg har været, at man lige nu skal give mere til fællesskabet, end man skal tage. Det støtter jeg op om og forsøger at leve hundrede procent op til, siger Lössl.

Inden søndagens kamp er Silkeborg nummer syv med 28 point, mens FCM er nier med 27 point.

Også OB med 28 point på ottendepladsen, Randers med 29 point på sjettepladsen og Brøndby med 30 point på femtepladsen kæmper om de to sidste pladser i top-6.

FC Nordsjælland, FC København, Viborg FF og AGF er sikre på at slutte i top-6 inden grundspillets sidste spillerunde.

/ritzau/