Løchte sendte Pless ud i Kolding

Frederik Løchte Nielsen går i øjeblikket fra sejr til sejr. Fredag gik det ud over Kristian Pless, der måtte se sin landsmand tage semifinalepladsen i Kolding.

Tennisspilleren Frederik Løchte Nielsen er for tiden ustoppelig. Fredag blev han klar til semifinalen ved Købstædernes ATP-Challenger i Kolding, da han slog Kristian Pless efter en flot præstation. Løchte Nielsen vandt danskerdysten efter tre sæt og er således klar til at møde Gilles Müller fra Luxembourg i det sidste stop på vejen mod finalen.

Frederik Løchte Nielsen, der er med på et wildcard i Kolding, gik uimponeret til opgaven mod førsteseedede Pless og vandt første sæt 3-6. Også i andet sæt viste den 24-årige opkomling sig som en sej modstander, da Pless og Løchte Nielsen fulgtes pænt ad, indtil Kristian Pless til slut vandt 7-5.

Med et sæt til hver var der således lagt op til et spændende tredje og afgørende sæt i Brandrupdam Hallerne. Frederik Løchte Nielsen fik dog brudt Kristian Pless' serveparti hele tre gange og vandt 6-3. Dermed var hans tiende sejr i træk en realitet, efter at Løchte Nielsen i sidste uge vandt en futureturnering i England.

Nu venter den hårdtservende Gilles Müller i semifinalen. Fjerdeseedede Müller vandt fredag sin match mod Frederic Niemeyer med 7-6, 7-6.

/ritzau/