Løchte misser doublefinale i Holland efter nederlag

Frederik Løchte Nielsen tabte med sin makker i semifinalen ved hollandsk ATP-turnering til tredjeseedet par.

Frederik Løchte Nielsen havde med sin makker fra Luxembourg muligheden for at spille sig i en ATP-finale fredag. (Arkivfoto). Scanpix/Anders Kjærbye Fold sammen
Læs mere

Det lykkedes ikke for danske Frederik Løchte Nielsen at spille sig i finalen i herredouble i ATP-turneringen Ricoh Open i 's-Hertogenbosch.

Sammen med makkeren Gilles Müller fra Luxembourg tabte parret fredag til briten Dominic Inglot og sydafrikaneren Raven Klaasen, der er tredjeseedet i turneringen.

Inglot og Klaasen vandt semifinaleopgøret mod Løchte og Müller med 7-6 (8/6), 1-6, 10-8 i et opgør, der bølgede frem og tilbage, men hvor Inglot og Klaasen til sidst sejrede i et langt tredje sæt.

Frederik Løchte Nielsen og Gilles Müller var useedet i turneringen, men torsdag besejrede de det topseedede par Nicolas Mahut (Frankrig) og Rohan Bopanna (Indien), og dermed kunne parret øjne en finaleplads med en enkelt sejr mere.

Løchte og Müller stillede også op ved den seneste grand slam-turnering, French Open, og de kan stadig forsøge at stille op ved Wimbledon, der spilles fra 27. juni.

/ritzau/