Liverpools Can overraskede sig selv med saksesparksmål

Den tyske landsholdsspiller fortæller, at han først ville heade til bolden, men lod instinktet tage over.

Læs mere
Fold sammen

Liverpool. Der skulle et spektakulært saksesparksmål til, for at Liverpool vandt over hårdt kæmpende Watford i Premier League mandag aften.

Tyske Emre Can dukkede op i første halvlegs overtid, og med en modstander i ryggen saksesparkede han Liverpool foran.

Den 23-årige Can betegner scoringen som den bedste i karrieren.

- Jeg har aldrig scoret sådan et mål. Måske da jeg var yngre. Men det er det bedste mål, jeg nogensinde har scoret, sagde Can til Sky Sports efter kampen.

Det var tyskerens femte mål i sæsonen.

Med sejren holder Liverpool sig på tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions League. Holdet er nu fire point foran Manchester United på femtepladsen. United har dog en kamp i hånden.

- Jeg så, at der var plads, så jeg løb ind bag forsvaret. Min første tanke var, at jeg ville heade til bolden, men pludselig skete det, uden at jeg tænkte for meget, siger Can.

Liverpool nyder derfor godt af, at både Manchester United og Manchester City tabte point i topstriden i weekenden.

- Det vigtigste var, at vi fik tre point, efter det der skete i går. Det var en vigtig kamp for os. Alt er i vores hænder nu. Hvis vi vinder de næste tre, så er vi i Champions League. Vi har selvtillid, siger Emre Can.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, er også fuld af lovord over Emre Cans "spektakulære mål".

- Emre har spillet rigtig godt de seneste uger, men han kan stadig blive bedre. Jeg tror dog ikke, han kan score et bedre mål end det, han scorede i dag, sagde en smilende Klopp til Sky Sports.

/ritzau/