Liverpool vandt straffedrama mod fjerderangshold

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Liverpool måtte ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence for at vinde i Capital One Cup over Carlisle United fra den fjerdebedste engelske række.

Ottendedelsfinalerne i Capital One Cup får deltagelse af Liverpool, men det var kun med det alleryderste af neglene, den engelske traditionsklub holdt sig inde i konkurrencen mod Carlisle United fra League Two - den fjerdebedste række i det engelske divisionssystem!

Liverpool kom ellers foran midtvejs i første halvleg ved Danny Ings, men ti minutter senere udlignede Derek Asamoah, som startede sin karriere i Northampton Town - en anden lille disvisionsklub, som for fem år siden sendte Liverpool ud af turneringen.

Så galt gik det ikke for Liverpool denne onsdag, men det var nær ved, for selvom Liverpool pressede gevaldigt på, så sluttede både den ordinære kamp og den forlængede spilletid med kun disse to mål.

I straffesparkskonkurrencen fik Liverpool en perfekt start, da James Milner og Emre Can bragte hjemmeholdet foran 2-0, men det hjalp så lidt, da både Adam Lallana og Philippe Coutinho brændte.

Derfor var det helt lige inden det sidste spark, hvor Danny Ings valgte at lave en såkaldt 'Panenka', da han satsede på, at målmanden kastede sig og køligt placerede bolden midt i målet.

Dernæst blev debutant-målmanden, Adam Bogdan, dagens helt på Anfield, da han reddede det svagt sparkede forsøg fra franske Bastien Héry.

Liverpool gik dermed videre med en sejr på 4-3, og holdet er klar til at møde Bournemouth på hjemmebane i ottendedelsfinalen.

Resten af lodtrækningen:

Manchester City - Crystal Palace, Manchester United - Middlesbrough, Everton - Norwich, Southampton - Aston Villa, Sheffield W. - Arsenal, Hull - Leicester, Stoke - Chelsea