Liverpool-stjerne fanget i færd med rusmidler

Raheem Sterling er inde i et gedigent engelsk uvejr. Et af dem, han kender så godt fra Liverpool, hvor det hele er gråt igennem en lang periode. Den 20-årige engelske landsholdsspiller rammer forsiderne på de engelske tabloidaviser, og det er ikke for det gode.

Liverpool-profilen er nemlig blevet fanget i at inhalere lattergas. En video, som The Sun er kommet i besiddelse af, viser Raheem Sterling, der tager et ordentligt sug af en ballon med lattergas. Herefter storgriner Sterling, beder om endnu en tur og ser så ud til enten at være faldet i søvn eller i værste - og mest spekulative - tilfælde være faldet bevidstløs om.

Den knap så flatterende video kommer i kølvandet på søndagens afsløring af den engelske landsholdsspiller i færd med at ryge vandpibe, og derfor vil Liverpool-manager Brendan Rodgers nu tage en snak med sin stjernespiller.

»Det har jeg tænkt mig at gøre. Han er en ung knægt, der har været i rampelyset nu, så han kender kravene til at være professionel. Ikke kun på banen, også uden for banen, men jeg vil tale med ham om det, og så lægger vi det bag os,« siger Brendan Rodgers ifølge Daily Mail.

Raheem Sterling har i de seneste uger skullet forholde sig til alt andet end blandt andet det mål, han scorede mod Newcastle mandag aften. Også offensivspillerens tøven med at underskrive en ny Liverpool-kontrakt til over en million kroner om ugen har gjort ham mindre populær blandt klubbens fans. Og det hjælper nok næppe på Sterlings popularitet med de seneste afsløringer, der får ham til at virke useriøs.

Sådan blev i hvert fald landsholdsmålmanden Joe Hart og Arsenal-midtbanebanen Jack Wilshere fremstillet, da de blev fanget i at ryge smøger.