Liverpool og Chelsea delte i topbrag

Den danske landsholdsspiller Daniel Agger spillede hele kampen, men han kunne ikke forhindre Chelsea i at hente 1-1 på udebane mod Liverpool.

Både Chelsea og Liverpool er fortsat ubesejrede i den engelske Premier League, efter at de to storhold søndag spillede uafgjort 1-1 på Anfield Road i Liverpool.

Længe så det ud til, at hjemmeholdet skulle snuppe alle tre point. Spanske Fernando Torres, indkøbt i Atletico Madrid for 290 millioner kroner, viste sig investeringen værd, da han efter et kvarter fikst accelererede forbi sin direkte oppasser i feltet og køligt udplacerede målmand Petr Cech med indersiden.

Chelseas udligning faldt med 30 minutter igen, da Frank Lampard sikkert scorede på straffespark. Ellers var det en jævn dyst, hvor begge mandskaber havde flere åbne chancer til at hive sejren hjem, men især Liverpool var ikke skarpe nok.

Den danske landsholdsspiller Daniel Agger spillede hele kampen for Liverpool, der nu har fire point for to kampe, mens Chelsea har skrabet syv point sammen for en kamp mere.

/ritzau/