Liverpool-manager: Tåbeligt at tænke på mesterskabet

Der er ingen grund til, at Liverpool satser på at indhente suveræne Manchester City, mener Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp vil ikke bruge tid på at tænke på mesterskabet, så længe Manchester Citys sejrsmaskine ruller videre. Reuters/Phil Noble Fold sammen
Læs mere

Liverpools manager, tyskeren Jürgen Klopp, mener ikke, at man kan tale om holdets sene pointtab lørdag mod Chelsea som et tabt skridt i mesterskabskampen.

For lige nu er Liverpool slet ikke tæt på at kunne matche Manchester City, som søndag kan rykke 14 point foran Klopps rødblusede mandskab ved at slå Huddersfield.

- I vores situation ville det være skørt at tænke på Manchester City. Hvordan skal vi kunne indhente dem?

- Vi skal vinde vores kampe, men hvis de bliver ved med at vinde alle deres, kan vi jo alligevel ikke gøre noget ved dem, siger Jürgen Klopp.

Hans Liverpool-mandskab var godt på vej mod en hjemmesejr lørdag mod Chelsea, men på et heldigt mål af Chelseas Willian, hvis indlæg gik i mål, fik Chelsea udlignet til slutresultatet 1-1 efter 85 minutter.

Klopp var bortset fra målet tilfreds med sit holds indsats i en direkte duel mod en af konkurrenterne i toppen.

- Jeg er glad for store dele af vores indsats, og jeg er stolt af vores attitude. Alting var godt indtil Willians indlæg.

- Verden er et underligt og skørt sted, og der sker mange vigtigere og mærkeligere ting. Så jeg kan sagtens leve med et point mod Chelsea, siger manageren.

Efter 13 kampe ligger Liverpool nummer fem i Premier League med tre point op til Chelsea på tredjepladsen.

Søndag eftermiddag vil en eventuel vinder af Burnley-Arsenal gå forbi Liverpool i tabellen.

/ritzau/