Liverpool-manager Klopp: Vi kunne have vundet

Jürgen Klopp var tilfreds med indsatsen og velkomsten på den gamle hjemmebane, men begræd sin anførers skade.

Dortmund: Liverpool-manager Jürgen Klopp var tilfreds med indsatsen efter 1-1-kampen ude mod Borussia Dortmund i det første kvartfinaleopgør i Europa League.

Under besøget på Signal Iduna Park hos Klopps tidligere arbejdsgiver kom Liverpool til flere chancer, men var også presset i bund ved flere lejligheder.

- Dortmund er et ret godt hold. Enhver kunne se, at vi havde vores øjeblikke, og vi kunne have vundet kampen, siger Jürgen Klopp til BT Sport ifølge AFP.

Præcis som i Liverpool bliver hymnen "You'll Never Walk Alone" også afsunget i Dortmund. Det skete også i gensynskampen på det stadion, hvor Klopp stadig er ekstremt populær efter sin syv meget succesfulde år i klubben.

- Det var respektfuldt, skønt og som det skulle være, siger Klopp om velkomsten af ham.

Den store fortrydelse for den tyske manager er, at hans anfører Jordan Henderson måtte udgå i pausen med en knæskade. Omfanget af skaden skal afdækkes fredag.

- Jordans skade er meget dårlige nyheder for os, siger Jürgen Klopp ifølge NTB.

I Dortmund-lejren har Klopps efterfølger Thomas Tuchel stor tro på, at hans hold trods det uafgjorte resultat og kravet om scoring i returopgøret på Anfield om en uge kan sikre sig adgang til semifinalen.

- Liverpool-spillerne gjorde det, vi forventede, de ville gøre, men vi forventede, at vores spillere ville gøre det bedre, siger Tuchel ifølge NTB.

- Vi ser frem til kampen på Anfield. Vi kan score mål på udebane. Vi er ikke bange.

/ritzau/