Liverpool-legende begræder Gerrards afsked

Jamie Carragher begræder Gerrards beslutning om at forlade Liverpool, men kalder den 'rigtig'.
Læs mere
Fold sammen

Den tidligere holdkammerat og Liverpool-spiller Jamie Carragher ærgrer sig over, at Steven Gerrard efter al sandsynlighed fredag meddeler, at han forlader Liverpool.

Det er formentlig den nyhed, som de fleste Liverpool-fans har frygtet, de skulle opleve i 2015. At klubikonet og anføreren Steven Gerrard har besluttet sig for at stoppe i Liverpool til sommer og i stedet prøve kræfter med en ny liga.

Men skal man tro nærmest samtlige engelske aviser, sker netop det fredag i denne uge, hvor 34-årige Steven Gerrard vil fortælle, at han forlader klubben efter sæsonen og fortsætter i den amerikanske liga MLS og mest sandsynligt i klubben LA Galaxy.

Den overraskende nyhed om Steven Gerrards snarlige stop i Liverpool har fået flere af klubbens tidligere spillere til at hylde midtbanespilleren på de sociale medier.

Her begræder Steven Gerrards forhenværende holdkammerat Jamie Carragher blandt andre beslutningen, selvom han anser den for at være fornuftig.

»Sørgelig dag for Lfc og engelsk fodbold med Gerrard-nyheden, men jeg synes, det er den rigtige beslutning, alle ting taget i betragtning.«

Steven Gerrards kontrakt med Liverpool udløber efter denne sæson, og det er trods forhandlinger mellem anføreren og klubben ikke lykkedes parterne at nå frem til en forlængelse af aftalen.

Den engelske midtbanespiller har i 695 kampe scoret ikke færre end 180 mål for Liverpool, hvor han har været med til at vinde 11 store trofæer med holdet.

Indtil videre har såvel Liverpool som LA Galaxy afvist, at der skulle være hold i de pt. ubekræftede rygter om Steven Gerrards fremtidsplaner.