Liverpool-ikon savner fart i Manchester Uniteds angreb

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere Liverpool-topscorer Michael Owen mener ikke, at Manchester Uniteds nuværende offensiv når dens forgængere til sokkeholderne.

»Tidligere havde United, et rygte, nærmest en DNA, som et angrebshold. Under Sir Alex (Ferguson, red.) udspillede de modstanderne med høj fart. Det hold, vi har set under David Moyes og nu Louis van Gaal er meget anderledes,« siger Owen, der selv nåede tre sæsoner i United, til norsk Viasat.

»United kan score to-tre mål, men man føler alligevel ikke, at de åbner deres modstandere op. Det er ikke et godt hold offensivt set, og det har det ikke været længe.«

Michael Owen, der blev lidt af en verdenssensation, da han som 18-årig slog igennem på det engelske landshold under VM-slutrunden i Frankrig, mener, at Uniteds nuværende angribere mangler speed i fødderne.

»Gennem årene har nogle af verdens bedste spillere været her - spillere med høj fart. På nutidens hold oplever vi en Wayne Rooney, der bare bliver langsommere. Anthony Martial har meget fart, men han spiller en position, der ikke passer til ham. Og så er der gode folk som eksempelvis Juan Mata. Men han har ikke meget fart. Det er et hold med gode spillere, som mangler fart,« slutter Owen.