Liverpool bekræfter: Legenden stopper

Læs mere
Fold sammen

Steven Gerrard forlader Liverpool efter denne sæson. Det bekræfter både den engelske midtbanespiller og Liverpool på klubbens hjemmeside.

Efter næsten 17 år, 695 kampe og 180 mål er der nu sat et punktum. Steven Gerrard stopper i Liverpool FC, når den indeværende sæson slutter til sommer.

Sådan lyder det i en fælles udtalelse på Liverpools hjemmeside fredag formiddag, hvor Steven Gerrard og Liverpool bekræfter de rygter, der siden torsdag aften har svirret om klub-legendens fremtid.

Selv siger Steven Gerrard følgende om sit valg om at stoppe i den klub, han har været i, siden han var otte år gammel.

»Det har været den sværeste beslutning i mit liv, og en som både jeg og min familie har overvejet i en længere periode,« lyder det fra Steven Gerrard.

Den 34-årige midtbanespiller har dog ikke i sinde at indstille sin professionelle fodboldkarriere, som ifølge meddelelsen på klubbens hjemmeside vil fortsætte i en endnu unavngiven klub uden for Englands grænser.

»Liverpool Football Club har været sådan en stor del af vores liv i så lang tid, og det bliver enormt svært at sige farvel. Men jeg føler, at det er i den bedste interesse for alle involverede, inklusiv min familie og klubben selv,« siger Steven Gerrard om baggrunden for beslutningen om at forlade Liverpool.

Steven Gerrard understreger samtidig, at han vælger at fortælle om sin beslutning nu for at undgå, at rygter om hans fremtid skal fortyre resten af holdets sæson i Premier League.