Line Jørgensen efter NFH-tæsk: Vi er et bedre hold

Bucurestis danske træner, Helle Thomsen, mener, at hendes hold løftede sig til sejren på 39-26 over Nykøbing.

Arkivfoto. Bucurestis danske træner, Helle Thomsen, mener, at hendes hold løftede sig til sejren på 39-26 over Nykøbing. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Nykøbing Falster Håndbold fik en lussing på 26-39 af CSM Bucuresti fra Rumænien i Champions League, og det store nederlag viser, at det rumænske storhold er et bedre hold.

Det mener Bucurestis danske spiller, Line Jørgensen.

»Vi får vist, at vi er et meget bedre hold end Nykøbing, som vi også skal være,« siger Line Jørgensen.

I det første opgør mellem holdene i Næstved for to uger siden vandt de danske mestre 25-22, men rumænerne var et helt andet hold i lørdagens opgør og fik taget en storstilet revanche.

Kristina »Mulle« Kristiansen førte an i Nykøbings sejr i Næstved, men lørdag så man ikke meget til playmakeren. Det er der ifølge Line Jørgensen en god grund til.

»Vi er nogle danskere og en dansk træner, der ved, hvad Mulle hun kan. Og efter første kamp var vi i dag mere klar på hendes indspil og hendes skud, og det fik vi lukket ned for.«

Line Jørgensen bliver bakket op af sin danske træner i Bukarest, Helle Thomsen.

»Vi havde talt om, at vi skulle være opmærksomme på indspillene fra Mulle, og så har vi talt om vores angrebsspil, for det var der, vi spillede en rigtig dårlig kamp i Danmark. Det var angrebsmæssigt.«

»Den måde, vi spillede håndbold på i dag, var en helt anden måde, end da vi mødtes i Næstved. Vi var et helt andet hold. Hele holdet løftede sig gevaldigt,« siger danskeren.

Nederlaget betyder, at NFH nu ligger nummer tre i puljen med fire point, da Ljubljana på hjemmebane slog polske Vistal Gdynia 29-22.

Slovenerne ligger nu nummer to med seks point efter CSM Bucuresti, der har samme antal point. Der resterer to kampe i puljen.

NFH kan nu sunde sig, inden det igen går løs i Champions League for de danske mestre mod Vistal Gdynia på fredag i Næstved.

/ritzau/