Lindkvist skifter til AGF

Den nykårede SAS Liga-klub AGF fortsætter med at forberede sig til livet i den bedste fodboldrække. Onsdag hentede klubben forstærkning i FC Midtjylland.

Som den senest ankomne ud af fire nye investeringer i AGF, blev den 26-årige forsvarsspiller Ulrik Lindkvist onsdag præsenteret som nye mand i den traditionsrige Århus-klub. Lindkvist kommer til klubben fra FC Midtjylland og har skrevet under på en treårig kontrakt med AGF.

- Jeg er meget glad for, at aftalen med Ulrik Lindkvist er kommet i hus. Han er en meget stabil spiller, der har masser af erfaring fra SAS Ligaen. Han kan spille begge backpositioner, men kan også anvendes længere fremme på banen, siger AGF's træner Ove Pedersen.

Også Ulrik Lindkvist glæder sig til sin nye tilværelse i Århus.

- Jeg ser frem til at gøre en god figur i AGF. FC Midtjylland står naturligvis mit hjerte nær, for det er her jeg har fået min fodboldopdragelse, men når det er sagt, så glæder jeg mig til at komme til AGF, som er inde i en spændende udvikling med et stort bagland og ikke mindst fantastiske fans, siger Lindkvist. /ritzau/