Lindberg har tabt ni kilo efter indlæggelse på hospitalet

ARKIVFOTO. Hans Lindberg kan se frem til tre-fire måneders pause fra håndbold, som følge af et voldsomt nyreslag. Her ses han tørne ud for landsholdet.
Læs mere
Fold sammen

Lanndsholdsprofilen Hans Lindberg har tabt ni kilo på 14 dage, efter at en alvorlig nyreskade sendte ham en tur på hospitalet.

Den danske landsholdstjerne blev den 1. apil indlagt på Charité Hospital i Berlin efter han i pådrog sig en alvorlig nyreskade i HSV's bundesligakamp mod Füchse Berlin.

Lindberg stødte under kampen, som HSV tabte med tre, sammen med Berlins tyske landsholdsspiller Silvio Heinevetter og blev efterfølgende indlagt på intensivafdelingen, som følge af et slag i nyren.

»Jeg har ikke så meget energi, som jeg plejer at have, men det kommer forhåbentligt, « forklarer en svækket Lindberg til TV2 Sporten.

Hans Lindberg har sig hele ni kilo under sit hospitalsophold, der varede i to uger, og han har fået strenge ordre om ikke at få pulsen op de næste mange uger. Indtil videre skal der gå tre til fire måneder får Lindberg igen må spille. Den 33-årige landsholdsfløj er dog fortrøstningsfuld.

»Lige nu må jeg ikke spille overhovedet, men jeg er ret sikker på, at det nok skal gå stærkt. Jeg ved godt, hvordan jeg skal komme tilbage,« siger han til TV2.

Målet for danskeren er at være tilbage i topform efter sommeren.