Lilleput sendte QPR ud af FA Cup'en

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Premier League-klubben QPR er færdig i dette års FA Cup, efter Sheffield United fra den tredjebedste engelske række vandt med 3-0.

QPR havde ellers fordel af hjemmebanen i tredje runde mod Sheffield United. Men League One-klubben har allerede vist sig som et stærkt pokal-hold i denne sæson. På trods af deres lave status, så har de nået semifinalen i den lille pokalturnering, Liga Cup'en.

Og søndag fortsatte de så opturen mod QPR. Først var det Marc McNulty, der bragte gæsterne foran, inden Jamal Campbell-Ryce med to scoringer slog sejren fast.

Andetsteds var der fuld spilletid til Casper Sloth, da Leeds var på en svær opgave ude mod Sunderland fra Premier League. Og den gamle storklub var faktisk ikke langt fra at levere overraskelsen, men måtte tage hjem med et 1-0 nederlag i rygsækken, der gør at de nu kan koncentrere sig fuldt ud om The Championship.

Heller ikke Dover kunne stille noget op over for overmagten fra Crystal Palace, der havde Alan Pardew ved roret for første gang. Forsvarsspilleren Scott Dann viste sig frem fra sin flotteste side, da han scorede to mål allerede i første halvleg.

I anden halvleg øgede Dwight Gayle føringen til 3-0, inden Kevin Doyle gjorde det til slutresultatet 4-0.