Ligalandsholdet skal til den Arabiske Golf

Dansk Boldspil-Union har fastlagt, hvor ligalandsholdets traditionelle januartur skal gå hen. Målet er de arabiske ørkenstater Oman og Qatar.

Morten Olsens ligalandshold skal til den arabiske golf. Foto Jeppe Michael Jensen Fold sammen
Læs mere

Der er udsigt til sol og varme for de 20 spillere, som landstræner Morten Olsen udtager til ligalandsholdets træningstur i januar. Dansk Boldspil-Union (DBU) valgte mandag nemlig, at rejsen næste år skal gå til golfstaterne Oman og Qatar.

Der bliver afgang den 20. januar, og fem dage senere venter en kamp mod Omans landshold, mens Qatar er værter og modstandere to dage senere. Muligvis kommer turen også til at byde på en kamp mod Bahrain den 29. januar, men det er endnu uvist. Truppen vender efter planen hjem igen den 31. januar.

Det er femte gang, at ligalandsholdet lægger vejen forbi den Arabiske Golf. Sidst det skete, var i 2001, hvor turen gik til De Forenede Arabiske Emirater, herunder Dubai.

Ligalandsholdstruppen udtages fredag den 21. december, når FC København har spillet sin sidste Uefa Cup-kamp. Skulle københavnerne kvalificere sig til næste runde i turneringen, vil udtagelse af FCK-spillere kun ske efter aftale med holdets træner Ståle Solbakken.

/ritzau/