Ligalandsholdet med græs under støvlerne

Morten Nordstrand og resten af det danske ligalandshold i fodbold har været på træningsbanen for første gang efter ankomsten til Los Angeles.

Der var ingen blæst, men i stedet høj solskin, da FC Nordsjællands angriber Morten Nordstrand og holdkammeraterne på det danske ligalandshold i fodbold natten til onsdag havde deres første træning i Los Angeles efter den lange flyvetur til den amerikanske storby.

- Det var helt fantastisk med supergode forhold og med rigtig græs under fødderne. Og det gode vejr gjorde det kun endnu bedre, sagde Morten Nordstrand efter den første halvanden times træning.

FC Nordsjællands målfarlige angriber ser allerede frem til fredagens møde med USA, inden holdet senere på turen også skal møde El Salvador og Honduras.

- Så jeg ser frem til frem til at skulle møde forhåbentligt gode modstandere, og derigennem få testet mig selv på dette niveau både i kamp, men også rent træningsmæssigt. Det bliver også spændende at prøve et nyt system af på banen, sagde Morten Nordstrand.

Ligalandsholdets træning foregår de kommende dage på det amerikanske fodboldforbunds træningsanlæg, Home Depot Center, i Carson City syd for Los Angeles.

/ritzau/