Lettet Niclas Jensen

FC Københavns Niclas Jensen havde det svært i returopgøret mod Beitar Jerusalem, og derfor var landsholdsbacken mere en lettet, da sejren blev sikret.

Niclas Jensen blev gang på gang udfordret og til tider sat på plads af israeleren Barak Itzhaki, da FC København tirsdag sled sig videre til Champions League-kvalifikationens tredje runde med et 1-1-resultat efter forlænget spilletid i returopgøret mod Beitar Jerusalem.

Det gav danskerne en samlet 2-1-sejr, hvilket var en kæmpe lettelse for Niclas Jensen, som var skyld i israelernes føringsmål. Han takkede sin målmand for, at københavnerne stadig kan drømme om et nyt Champions League-eventyr.

- Jeg må indrømme, at vi var noget pressede, da de kom foran. Når man spiller de her udekampe i Europa, har man nogle gange brug for en dygtig målmand og lidt held. Det havde vi i dag (tirsdag, red.), og det er jeg meget glad for, sagde venstrebacken med henvisning til FCK'ernes målmand Jesper Christiansen, som med et par klasseredninger forhindrede et europæisk farvel til det danske mesterhold.

/ritzau/