Lettet Chelsea-manager: Vi lagde elendigt ud efter pausen

Chelsea spillede ifølge manager Maurizio Sarri som dag og nat mod Slavia Prag, der reddede æren med to lynmål.

Chelseas manager Maurizio Sarri giver Eden Hazard instrukser under kampen mod Slavia Prag, som London-holdet besejrede 4-3. I semifinalen møder Chelsea Eintracht Frankfurt fra Tyskland. Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

London. Chelseas manager Maurizio Sarri kunne i torsdagens kvartfinale i Europa League mod Slavia Prag se sit hold spille en fremragende første halvleg, men spillerne formåede ikke at holde dampen oppe i de afsluttende 45 minutter.

Tværtimod formåede Slavia Prag at genoprette noget af stoltheden med to hurtige scoringer i anden halvleg, og dermed slap tjekkerne fra kampen med et nederlag på 3-4.

Chelsea havde vundet det første opgør i Prag med 1-0 og går videre med sammenlagt 5-3.

- Vi begyndte anden halvleg rigtig dårligt, men jeg er meget tilfreds, fordi vi spillede godt i de første 45 minutter, og vi er i en europæisk semifinale, hvilket er meget vigtigt for os, siger Sarri efter kampen.

Chelsea, der sædvanen tro i Europa League stillede op med danske Andreas Christensen i midterforsvaret, scorede tre gange i kampens første 17 minutter og var foran 4-1 efter første halvleg.

I anden halvleg fik Petr Sevcik reduceret til 3-4 med to scoringer i det 51. og det 54. minut.

- Vi vidste godt, at det ville blive en svær kamp. De løb en masse og med kvalitet - mange meter i højt tempo, siger Maurizio Sarri.

Angriber Olivier Giroud, som scorede til 3-0 og desuden lagde op til to af Chelseas andre mål, var stolt over, at holdet trods Slavia Prags to lynmål var i stand til at holde stand.

- Med 4-1 efter første halvleg gik vi ubevidst måske en smule ned i intensitet, og der var også nogle tekniske fejl, men dette hold giver aldrig op, siger franskmanden.

/ritzau/