Leicester ser bort fra Schmeichel som manager

Claudio Ranieri er blevet præsenteret som ny cheftræner i Leicester City. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Én dag nåede Peter Schmeichel at blive sat i forbindelse med trænerposten i sønnen Kasper Schmeichels klub Leicester City. Nu har klubben ansat Claudio Ranieri.

Som BT tidligere har skrevet, så skulle den danske fodboldlegende angiveligt have ansøgt om jobbet i Leicester, men særligt på grund af den tidligere Manchester United-målmands manglende trænererfaring blev det set som et urealistisk match.

 

Om Leicester overvejede Schmeichel som cheftræner, melder historien ikke noget om, men nu er muligheden i hvert fald udelukket for denne gang. Leicester meddeler således på deres Twitter-profil, at Claudio Ranieri er hentet ind som ny cheftræner i klubben.

 

Den 63-årige italiener har tidligere stået i spidsen for et hav af store klubber, heriblandt Chelsea, Juventus og Monaco. Senest stod han i spidsen for det græske landshold.

 

I Leicester overtager han trænersædet fra Nigel Pearson, der blev fyret fra klubben tidligere på sommeren på trods af at have ført Leicester op i Premier League og sikret dem en flot 14.-plads i sidste sæson. Pearson mentes at blive fyret på grund af sønnens eskapader på en træningstur til Thailand. Her blev en video af sønnen og to holdkammerater, der havde seksuelt samvær med prostituerede, offentliggjort.