Leegaard fik ros af Wilbek

Per Leegaard er meget tæt på en VM-udtagelse efter sit flotte indsats mod Norge. Højrebacken får i hvert fald stor ros af landstræneren.

Der var godt nok mange ting, der ikke fungerede, som de skulle, men landstræner Ulrik Wilbek hæftede sig efter kampen særligt ved én af de mere positive overraskelser i forbindelse med 26-28 nederlaget til Norge.

Højrebacken Per Leegaard, der er én af de tre bejlere til den plads i VM-truppen, som blev ledig efter Lars Krogh Jeppesens afbud, gjorde nemlig en rigtig god figur i kampen.

- Det var en fornøjelse at se Per spille i dag. Det er faktisk kun, mens han er inde, at vi har et ordentligt angrebsspil. Og han laver ikke kun mål, men laver også gode opspil til fløjen, sagde landstræneren, der dog ikke ville dele VM-billetten ud endnu.

Selv var Viborg-spilleren da også meget tilfreds med sin præstation.

- Jeg synes, at det gik rigtigt fint. Jeg havde slet ingen nerver på, og samspillet med de andre fungerede godt. Men det kneb lidt med luften på et tidspunkt, og nu må vi også se, hvad armen siger i aften, sagde bagspilleren med henvisning til, at han på grund af et par skader i december endnu ikke er helt i topform, ligesom hans ene arm heller ikke er hundrede procent i orden endnu.

/ritzau/