Leeds-træner indrømmer brug af spion mod Lampards hold

Marcelo Bielsa indrømmer, at han tidligere på ugen sendte en medarbejder ud til modstanders træning.

Leeds ligger nummer på førstepladsen i den næstbedste engelske række. (Arkivfoto) Paul Childs/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Leeds. Den engelske fodboldklub Leeds' argentinske træner, Marcelo Bielsa, sendte tidligere på ugen en medarbejder ud for at spionere på Derby, som Leeds mødte fredag i den næstbedste engelske række.

Det indrømmede Bielsa i et interview med Sky Sports før fredagens kamp.

- Jeg er ansvarlig for det. Det er lige meget, om det er lovligt eller ej, rigtigt eller forkert. For mig er det nok, at Frank Lampard (Derbys manager, red.) og Derby føler, at det ikke var i orden, siger argentineren fredag.

Marcelo Bielsa indrømmer desuden, at han også sendte en medarbejder ud for at se Derby træne, da de to hold mødte hinanden tidligere i den nuværende sæson.

- Uden at prøve at retfærdiggøre det, så har jeg gjort det i mange år. Det er ikke ulovligt, vi har gjort det åbent, og vi har snakket om det i pressen. For nogle er det forkert at gøre, og for andre er det ikke, siger Bielsa.

Leeds vandt fredagens kamp over Derby med 2-0.

Den 63-årige argentiner blev ansat i Leeds i sommer og har indtil videre oplevet stor succes med sit hold, der i øjeblikket indtager førstepladsen i The Championship og dermed står til at rykke op i Premier League.

/ritzau/